Nokumo logo

O TEAMBENCHU

Teambench je softversko rješenje za praćenje vremena koje korisnicima omogućuje unos podataka o svom korištenju vremena. Prvenstveno je namijenjen za evidentiranje vremena provedenog na radu, ali se može primijeniti gdje god i kada god je potrebno evidentiranje vremena. Zahvaljujući intuitivnom korisničkom sučelju i modernoj arhitekturi, svi relevantni podaci lako su dostupni samo jednim klikom. Korisničko iskustvo nam je glavni prioritet, zato je korištenje Teambencha bez stresa. Međutim, Teambench koristi najnovije tehnologije i rješenja za infrastrukturu u oblaku kako bi zadovoljio čak i najzahtjevniju publiku. Teambench korisnicima pruža relevantne podatke o njihovom ili vremenu njihovog tima, što korisnicima omogućuje da se više usredotoče na planiranje umjesto na samostalno računanje brojeva.

ZNAČAJKE

U nastavku su navedene neke od ključnih značajki Teambencha.

PRAĆENJE U STVARNOM VREMENU

Korisnik čak ne mora ni razmišljati o evidentiranju svog rada. Jednim pritiskom na gumb, Teambench će to učiniti umjesto njih.

DETALJNA STATISTIKA

Detaljna statistika daje korisniku uvid u vrijeme provedeno na svakom projektu i svakom članu tima.

EXPORT PODATAKA

Svi podaci pohranjeni u Teambenču dostupni su u bilo kojem trenutku. Korisnici ih mogu izvesti i dalje analizirati s alatom po vlastitom izboru. Izvezeni podaci mogu se koristiti za fakturiranje klijenata - naplaćeni sati mogu postati dio obrasca za evidenciju vremena.

KORISTI  TEAMBENCHA

  • Jednostavan i jednostavan za korištenje
  • Usredotočenost na korisnika i performanse
  • Omogućuje potpunu kontrolu nad vremenom korisnika
  • Povećava produktivnost i učinkovitost
  • Omogućuje bolje upravljanje projektima
  • Pruža transparentnost na radnom mjestu