Nokumo logo

Mi pružamo usluge IT-a, softvera i savjetovanja.

Već deset godina rastemo i učimo, zbog čega smo u mogućnosti ponuditi raznovrsne IT i softverske usluge od faze otkrića sve do robusnih rješenja prilagođenih različitim poslovnim procesima.

Ovlašćujemo naše korisnike modernim i inovativnim rješenjima i pomažemo im u prevladavanju poslovnih izazova.

Naše usluge temelje se na modernim i inovativnim tehnologijama, uglavnom na Microsoftovom tehnološkom skupu:

  • .NET i .NET Core
  • Angular
  • Umbraco CMS
  • Xamarin
  • Cordova

Razvijamo aplikacije i web stranice za web, mobilne uređaje ili tablete.

Nudimo rješenja za e-trgovinu uključujući implementaciju web trgovine, SEO optimizaciju stranica, testiranje A/B, optimizaciju konverzija, upravljanje društvenim mrežama, Google AdWords i oglašavanje na Facebooku te preporuke za najbolje prakse.

Pružamo white label digitalnu produkciju i savjetujemo naše klijente te razvijamo i implementiramo projekte za marketinške agencije prema njihovim specifikacijama.

Naši savjetnici su uvijek spremni pomoći vam u rješavanju izazova. Ako trebate stručnost u implementaciji IT i softverskih rješenja za poboljšanje i optimizaciju vašeg poslovanja, slobodno nas kontaktirajte.

Svaki dan, već više od 10 godina, gradimo i održavamo odnose sa našim klijentima i pouzdanim partnerima na izuzetnoj razini.

Naši klijenti, bez obzira na veličinu, čine nas ponosnima

od startapa do velikih kompanija. Oni su naš najveći ponos i naš pokretač.

Ponosni smo što uspostavljamo dugoročne i međusobno korisne odnose.

Hvala vam.

Pomažemo našim klijentima u prevladavanju logističkih izazova. Tvrtka se većinom specijalizirala za aplikacijska rješenja u području logistike, posebno izazove poslovanja s kurirskim uslugama i poštanskim operatorima.

Šaljemo milijune e-pošte, ali ne spamamo.

Imamo dugogodišnje iskustvo u razvoju sustava upravljanja dokumentima koji proizvode oko 10 milijuna poštanskih pošiljki godišnje, a koje održavamo za institucije i tvrtke koje koriste neke od platformi tvrtke Infranet.

Naši zaposlenici su profesionalci i vole učiti.

Mi smo mala, fleksibilna i agilno orijentirana organizacija koja se brzo prilagođava promjenama na tržištu.

Naši zaposlenici su Microsoft certificirani IT profesionalci i developeri čija je tehnička stručnost dokazana kroz rigorozne, industrijski priznate i prepoznate ispite.

Kontinuirano ulažemo u osobni i profesionalni razvoj naših zaposlenika kroz vođstvo, pristup obrazovanju i jedinstvenu korporacijsku kulturu koja omogućuje zaposlenicima da se osjećaju kao kod kuće.