Nokumo logo

O INFRAROUTE-U

InfraRoute je softversko rješenje za rutiranje na razini ulica koje koristi Infranetovu vlastitu istraživačku bazu i znanje o adresnim podacima. Jednostavno za krajnje korisnike, InfraRoute nudi jednostavnu integraciju s bilo kojim logističkim sustavom. Stabilan je i brz te neovisan o drugim logističkim sustavima, ali istovremeno se lako integrira s drugim sustavima poput Shipping API-ja i bilo kojih CAS rješenja ako je potrebno. InfraRoute je lako proširiv i jednostavan za održavanje, neovisan o jeziku, zemlji i kulturi.

ZAŠTO JE POTREBAN INFRAROUTE?

Iako postoje zajednički standardi za adresiranje pošiljki, uobičajeno je (svjetski) da pošiljatelji koriste različite skupove vrlo heterogenih podataka o adresama za slanje pošiljke jednom primatelju na određenu adresu. Takvo ponašanje rezultira značajno denormaliziranim podacima o adresama u svim logističkim sustavima.

Dodatni meta-podaci rijetko se koriste, ali su vrlo vrijedni jer ih se može koristiti za rješavanje tradicionalnih problema s rutiranjem (dokazivanje na primjeru 567k adresa doseže više od 94% točno adresiranih). Povijesni podaci o dostavi od dostavnih tvrtki kao i javni podaci (javni registri) iz različitih izvora mogu se koristiti za značajno povećanje podataka o rutiranju. Strojno učenje može se koristiti za daljnje poboljšanje kvalitete i održavanje podataka.

Nakon provedene analize praznina, Infranet je koristio okvir InfraRoute za razvoj web aplikacije AngularJS koristeći tehnologiju .NET s bazom podataka koja radi na Microsoft SQL Serveru i s Routing API-jem. Također, Infranet je unaprijedio Shipping API kako bi mogao konzumirati Routing API od InfraRoute-a.

KORISTI IMPLEMENTACIJE INFRAROUTE-A

  • Neovisnost o greškama u adresiranju
  • Mapiranje netočnih podataka adresa na ispravan način
  • Manji broj neuspjelih sortiranja
  • Brži i raniji odlasci vozača iz sortirnih centara
  • Povećana kvaliteta dostave
  • Očuvani i zaštićeni podaci o adresama kao vrijedna imovina tvrtke
  • Stoga, nakon potpune implementacije InfraRoute-a, očekuje se izravno smanjenje troškova sortiranja (ručni rad) i neizravno smanjenje troškova dostave.

RESPONZIVNI IZBORNIK

Brzo pristupajte i uređujte rute, sinonime adresa, rute, poštanske lokacije, općine, države, primatelje, vrste zgrada, usluge, dostavne centre i neuspješna rutiranja.

Dodajte, uklonite ili uredite korisnike koji imaju pristup sustavu.

ADRESE

Pristupite popisu adresa i odaberite adresu za uređivanje. Brzo uredite lokaciju ulice, ime i kućni broj, dodijelite rutu ili dodajte opis lokacije.

Dodajte primatelje adresi kako biste osigurali visoku kvalitetu dostave.

Dodajte sinonime adresa za veću točnost.

RUTE

Pristupite i uredite postojeće rute ili kreirajte nove rute.

PREGLED KARTE RUTA

Pregled karte rute omogućuje brzi pregled i jednostavan pristup svim rutama nacrtanim na karti.

PRIMATELJI

Pregled karte rute omogućuje brzi pregled i jednostavan pristup svim rutama nacrtanim na karti. Pristupite i uredite popis primatelja i njihovih odgovarajućih adresa kako biste osigurali visoku kvalitetu dostave.

Infranet has a long-standing experience in developing document management systems that produce an estimated 10M mailing items per year and manages address data and maintains it for institutions and companies using the proprietary InfraRoute framework. Those clients employ more than 120.000 employees in Croatia, Bosnia-Herzegovina and Montenegro, endorsed and accepted by the shipping industry.