Nokumo logo

O INFRANS

InfraNS je sustav na razini poduzeća koji šalje SMS i e-poštanske obavijesti primateljima o dolaznim pošiljkama, obavještava pošiljatelja kada su pošiljke primljene od primatelja ili upozorava kada je došlo do kašnjenja pošiljke. InfraNS također komunicira s drugim IT sustavima. InfraNS nudi stvaranje pretplate za svakog korisnika, što omogućuje prilagodbu obavijesti. Sadržaj obavijesti unutar pretplata potpuno je prilagodljiv i može se oblikovati prema poslovnim potrebama korisnika. InfraNS nadzire cijeli proces dostave, obavještava korisnike, omogućuje potpunu kontrolu nad slanjem obavijesti i pregledava uspješnost njihovog slanja.

ZNAČAJKE

U nastavku su navedene neke od ključnih značajki InfraNS-a poput upravljačke ploče, grupa događaja, pretplata, postavki obavijesti i inventara..

KONTROLNA PLOČA

Upravljačka ploča InfraNS-a omogućuje vam praćenje aktivnosti sustava i provjeru uspješnosti slanja obavijesti korisnicima. Prikazuje pregled aktivnosti na određeni dan ili pregled aktivnosti u posljednjih 7 dana. Upravljačka ploča prikazuje: poruke koje čekaju slanje, isporučene poruke na određeni datum, nenastavljene poruke na određeni datum, isporučene poruke u posljednjih 7 dana i nenastavljene poruke u posljednjih 7 dana.

GRUPE DOGAĐAJA

Grupe događaja su grupirani statusi dostave koji pokreću obavijesti. Moguće je stvoriti nove ili modificirati postojeće grupe događaja. Grupe događaja omogućuju potpunu prilagodbu komunikacijskog procesa s pošiljateljima i primateljima pošiljki. Konkretno, određuje se koja će obavijest biti poslana prema statusu dostave.

PRETPLATE

Pretplate su prilagođene obavijesti koje se šalju primatelju pošiljki, pošiljatelju pošiljki ili bilo kojem drugom korisniku koji želi biti uključen u ažuriranja dostave. Korisnici mogu primati SMS i e-poštu, dok su JSON/XML datoteke način komunikacije InfraNS-a s API-jem korisnika (obično API pošiljatelja). InfraNS omogućuje dvosmjernu SMS komunikaciju. Pretplatama možete izraditi predloške obavijesti za svaki korak procesa dostave - od preuzimanja do obavijesti o dostavi pošiljke.

Pretplate vam omogućuju prilagodbu obavijesti pošiljateljima i primateljima prema specifičnim potrebama. Sadržaj obavijesti unutar pretplata potpuno je prilagodljiv i može se oblikovati prema poslovnim potrebama korisnika.

POSTAVKE OBAVIJESTI

Postavke obavijesti određuju koliko maksimalno SMS i e-poštanskih obavijesti će biti poslano i u koje vrijeme će obavijesti biti poslane tijekom 24-satnog perioda.

INVENTAR

Inventar je specifikacija koja je ugrađena u rad InfraNS-a i određuje kome će biti poslane obavijesti kada jedna od pošiljki primi određeni status. Obavijesti se mogu slati SMS-om ili e-poštom pošiljatelju ili klijentu koji želi pratiti status pošiljki.