Nokumo logo

Izjava o privatnosti

Osobni podaci koje prikupljamo

Infranet prikuplja podatke od vas, kroz naše interakcije s vama i kroz naše proizvode. Neke od tih podataka pružate izravno, a neke dobivamo prikupljanjem podataka o vašim interakcijama, korištenju i iskustvima s našim proizvodima. Podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaših interakcija s Infranetom i o odlukama koje donosite, uključujući vaše postavke privatnosti i proizvode i značajke koje koristite. Također dobivamo podatke o vama od trećih strana.

Ako predstavljate organizaciju, poput poslovnog subjekta koji koristi naše proizvode, molimo vas da pogledate izjave o privatnosti kako biste saznali kako obrađujemo vaše podatke. Ako ste krajnji korisnik Infranetovog proizvoda ili imate račun za bilo koji od proizvoda Infraneta koje pruža vaša organizacija, molimo vas da pogledate odgovarajući resurs.

Imate mogućnosti kada je u pitanju tehnologija koju koristite i podaci koje dijelite. Kada vas zamolimo da pružite osobne podatke, možete odbiti. Mnogi od naših proizvoda zahtijevaju neke osobne podatke kako bi vam pružili uslugu. Ako odlučite ne pružiti podatke potrebne za pružanje proizvoda ili značajke, ne možete koristiti taj proizvod ili značajku. Također, gdje trebamo prikupiti osobne podatke zakonom ili kako bismo sklopili ili izvršili ugovor s vama, a vi ne pružite podatke, nećemo moći sklopiti ugovor; ili ako se to odnosi na postojeći proizvod koji koristite, možda ćemo morati suspendirati ili otkazati. Obavijestit ćemo vas ako je to slučaj u tom trenutku. Gdje je pružanje podataka opcionalno, a vi odlučite ne dijeliti osobne podatke, značajke poput personalizacije koje koriste takve podatke neće raditi za vas.

Kako koristimo osobne podatke

Infranet koristi podatke koje prikupljamo kako bismo vam pružili bogata, interaktivna iskustva. Posebno, koristimo podatke kako bismo:

  • Pružili naše proizvode, što uključuje ažuriranje, osiguravanje i rješavanje problema, kao i pružanje podrške. Također uključuje dijeljenje podataka kada je to potrebno za pružanje usluge ili obavljanje transakcija koje zahtijevate.
  • Poboljšali i razvijali naše proizvode.
  • Personalizirali naše proizvode i davali preporuke.
  • Oglašavali i tržili vam se, što uključuje slanje promotivnih komunikacija, ciljano oglašavanje i prikazivanje relevantnih ponuda. Također koristimo podatke za obavljanje našeg poslovanja, što uključuje analizu naše uspješnosti, ispunjavanje naših zakonskih obveza, razvoj naše radne snage i provođenje istraživanja.

Obavljajući ove svrhe, kombiniramo podatke koje prikupljamo iz različitih konteksta (na primjer, iz vašeg korištenja dva proizvoda Infraneta) ili dobivamo od trećih strana kako bismo vam pružili koherentnije, dosljednije i personaliziranije iskustvo, donosili informirane poslovne odluke i za druge legitimne svrhe.

Naša obrada osobnih podataka u te svrhe uključuje i automatizirane i ručne (ljudske) metode obrade. Naše automatizirane metode često su povezane s i podržane našim ručnim metodama. Primjerice, naše automatizirane metode uključuju umjetnu inteligenciju (AI), koju smatramo skupom tehnologija koje omogućuju računalima da percipiraju, uče, zaključuju i pomažu u donošenju odluka za rješavanje problema na načine slične onima koje rade ljudi. Da bismo izgradili, obučili i poboljšali točnost naših automatiziranih metoda obrade (uključujući AI), ručno pregledavamo neke od predviđanja i zaključaka koje su proizveli automatizirani metodi naspram osnovnih podataka iz kojih su predviđanja i zaključci napravljeni. Na primjer, ručno pregledavamo kratke isječke malog uzorka podataka o glasu za koje smo poduzeli korake kako bismo ih deidentificirali kako bismo poboljšali naše usluge glasa, poput prepoznavanja i prijevoda.

Razlozi za dijeljenje podataka

Dijelimo vaše osobne podatke uz vaš pristanak ili kako bismo dovršili transakciju ili pružili proizvod koji ste zatražili ili autorizirali. Također dijelimo podatke s podružnicama i ovisnim društvima kontroliranim od strane Infraneta; s dobavljačima koji rade u naše ime; kada je to potrebno zakonom ili kako bi se odgovorilo na pravnu proceduru; kako bismo zaštitili naše korisnike; kako bismo zaštitili živote; kako bismo održavali sigurnost naših proizvoda; i kako bismo zaštitili prava i imovinu Infraneta i njegovih korisnika.

Kako pristupiti i kontrolirati vaše osobne podatke

Također možete donositi izbore o prikupljanju i upotrebi vaših podataka od strane Infraneta. Možete kontrolirati vaše osobne podatke koje je Infranet prikupio i ostvariti svoja prava na zaštitu podataka kontaktirajući Infranet ili koristeći različite alate koje pružamo. U nekim slučajevima, vaša sposobnost pristupa ili kontrole vaših osobnih podataka bit će ograničena, prema potrebi ili prema dopuštenju primjenjivog prava. Kako možete pristupiti ili kontrolirati svoje osobne podatke također će ovisiti o proizvodima koje koristite.

Kolačići i slične tehnologije

Kolačići su male tekstualne datoteke smještene na vaš uređaj kako bi pohranili podatke koje može povratiti web poslužitelj u domeni koji je postavio kolačić. Koristimo kolačiće i slične tehnologije za pohranu i poštivanje vaših postavki i postavki, omogućujući vam prijavu, pružanje oglašavanja usmjereno na interese, suzbijanje prijevara, analizu performansi naših proizvoda i ispunjenje drugih legitimnih svrha. Infranetove aplikacije koriste dodatne identifikatore. Ako se koriste takvi identifikatori, bit ćete obaviješteni.

Također možemo koristiti "web oznake" kako bismo pomogli u isporuci kolačića i prikupljanju podataka o korištenju i performansama. Naše web stranice mogu sadržavati web oznake, kolačiće ili slične tehnologije od pružatelja usluga trećih strana.

Imate različite alate za kontrolu podataka prikupljenih kolačićima, web oznakama i sličnim tehnologijama. Na primjer, možete koristiti kontrole u svom internetskom pregledniku kako biste ograničili način na koji web stranice koje posjećujete mogu koristiti kolačiće i povući vaš pristanak brisanjem ili blokiranjem kolačića. Ako trebate više informacija o tome, slijedite ovu vezu do naše Izjave o kolačićima.

Kontaktirajte nas o privatnosti

Za sve informacije o privatnosti kontaktirajte nas putem e-pošte na helpdesk(at)infranet.hr.